• +(05) 720 07 70
  • info@studioproteus.si

Nerazvrščeno

HBO in CINEMAX odslej v HD ločljivosti

Uporabnike bi želeli obvestiti, da so programi HBO 1, HBO 2, HBO 3, CINEMAX 1 in CINEMAX 2 od 10.2.2020 naročnikom, ki imajo naročen paket HBO ali CINEMAX na voljo v HD resoluciji na frekvenci 610 kHz. Uporabniki morajo osvežiti spisek programov, saj se je frekvenca za programe HBO in Cinemax zaradi spremembe ločljivosti spremenila.

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 05 720 07 70 in elektronski pošti info@studioproteus.si

Novoletno darilo

Naše uporabnike bi radi obvestili, da smo med 23.12.2019 in 6.1.2020 pakete HBO in CINEMAX odprli za vse naročnike in vam ob tem želimo obilo filmskih užitkov 🙂

Vesel Božič in srečno 2020

Ekipa Studia Proteus vam želi vesel Božič in srečo v letu 2020.

Sporočamo vam, da bo naša dežurna služba bila na voljo za urgentne primere tudi med prazniki na telefonski številki 05 720 07 70.

HBO 3

Naročnikom paketa HBO smo danes omogočili tudi ogled programa HBO3, ki se nahaja na frekvenci 458.0 kHz. V kolikor je vaša naprava (tv, digitalni sprejemnik) nastavljena na samodejno posodobitev, bo program našla sama, v kolikor pa naprava (TV, digitalni sprejemnik) ni nastavljena na samodejno posodobitev sheme, pa zadošča posodobitev programske sheme na napravi.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na info@studioproteus.si ali na naši telefonski številki 05 720 07 70

Obvestilo o moteni storitvi

Zaradi višje sile (nevihte), na določenih območjih Postojne prihaja do občasnih prekinitev signala zaradi izpadov električne energije. Naročnikom se za nevšečnosti iskreno opravičujemo.

TRAVEL XP HD – nov program v naši shemi

Naročnike bi želeli obvestiti, da smo v shemo uvrstili program za popotnike, TRAVEL XP HD, ki vam prinaša reportaže popotnikov iz različnih krajev po svetu. Oddaje vam bodo omogočile vživetje v posamezno popotovanje in vam mogoče služile tudi kot ideja za vaše prihodnje popotovanje.

Digitalni TV sprejemnik ali digitalni sprejemnik, ki je nastavljen na samodejno posodobitev, bo program samodejno uvrstil v shemo. V kolikor sprejemnik ni nastavljen na samodejno posodobitev zadostuje le, če na televizorju ali sprejemniku ročno posodobite programsko shemo.

 

 

OBVESTILO – ukinitev preostanka analogne TV sheme

Spoštovane naročnike obveščamo, da smo s 1.10.2019 izklopili še preostale programe v analogni shemi. Razlog je uvajanje vedno novih programov v digitalno shemo z visokoresolucijsko HD kvaliteto. S tem želimo uporabnikom zagotoviti čimboljšo storitev.

Uporabniki, ki so na določenih TV sprejemnikih še vedno mogoče imeli nastavljeno analogno shemo svetujemo, da televizor nastavijo na digitalno shemo. V kolikor to pri TV sprejemniku ni mogoče, je potrebno na TV namestiti poseben digitalni sprejemnik.

Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 05 720 07 70 ali na email info@studioproteus.si

Analogne sheme sicer uporabnikom ne ponujamo več že od leta 2012, t.j. od preklopa terestičnih programov na digitalno predvajanje.

Dopolnitev splošnih pogojev poslovanja

Naše naročnike, ki uporabljajo storitev dostopa do interneta obveščamo, da se v skladu s Splošnim aktom o storitvah dostopa do interneta in s tem povezanih pravic končnih uporabnikov (Uradni list RS 54/2019), na podlagi določil 2. odstavka 129. člena ZEKOM-1 ter določil Splošnega akta o obliki in načinu objave obvestla o spremembi pogojev iz narolniške pogodbe uveljavijo v nadaljevanju opisane spremembe

Splošni pogoji se spremenijo tako, da za pakete, ki uporabljajo prenos podatkov doda piloga Nivo zagotavljanja storitev z veljavnostjo od 1.10.2019, ki je dostopna na naši podstrani splošni pogoji. Priloga vsebuje spremenjene informacije o dostopu do odprtega interneta v zvezi z:

  • minimalno, običajno razpoložljivo, maksimalno in oglaševano hitrostjo prenosa podatkov pri storitvah dostopa do interneta za fiksne storitve in storitve na fiksni lokaciji,
  • pravilne načine izvajanja meritev,
  • postopke uveljavljanje pravic za končne uporabnike,
  • pravna sredstva, ki so na voljo uporabnikom v primeru neskladnosti

Za nove naročnike stopijo spremembe v veljavo 1.10.2019, za obstoječe pa 6.11.2019.

Ker so navedene sprememebe naročniških razmerij potrebne zaradi uskladitve s Splošnim aktom o storitvah dostopa do interneta in s tem povezanih pravic končnih uporabnikov, naročniki nimajo pravice do odstopa do naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, v kolikor bi se s predlaganimi spremembami ne strinjali.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na telefonki številki 05 720 07 70 in na naslovu info@studioproteus.si

S HBO-jem v novo leto

Spoštovani naročniki,

Tudi letos bomo v času božičnih in novoletnih praznikov poskrbeli, da boste uživali v najboljših filmih in serijah. Zato bomo med božičem in novim letom vsem uporabnikom omogočili ogled programov HBO, brezplačno.

Ekipa Studia Proteus

Premium – Spomladanska akcija Studia Proteus

Bodite premium. Surfajte z verjetno najboljšo internetno povezavo, glejte najboljše TV programe v originalni studijski kvaliteti, neomejeno telefonirajte z mobilnim telefonom in uživajte življenje.

Naši paketi vsebujejo eno ali več storitev, in sicer:

  • Televizija
  • Internet
  • Fiksna telefonija
  • Mobilna telefonija

Trojčki že od 20 € / mesec

Združite storitve in prihranite. Več informacij o tem najdete v našem zavihku AKCIJSKE PONUDBE.

Glejte najkvalitetnejši TV signal

S tehnologijo kabelskega prenosa prek DVB-C tehnologije še vedno zagotavljamo najboljši možen sprejem TV programov, saj dobavljeni signal dostavimo naročniku brez, da bi zmanjševali kvaliteto programa, kar nam omogoča tehnologija kabelskega prenosa.

 

123