• +(05) 720 07 70
 • info@studioproteus.si

Nerazvrščeno

S HBO-jem v novo leto

Spoštovani naročniki,

Tudi letos bomo v času božičnih in novoletnih praznikov poskrbeli, da boste uživali v najboljših filmih in serijah. Zato bomo med božičem in novim letom vsem uporabnikom omogočili ogled programov HBO, brezplačno.

Ekipa Studia Proteus

Premium – Spomladanska akcija Studia Proteus

Bodite premium. Surfajte z verjetno najboljšo internetno povezavo, glejte najboljše TV programe v originalni studijski kvaliteti, neomejeno telefonirajte z mobilnim telefonom in uživajte življenje.

Naši paketi vsebujejo eno ali več storitev, in sicer:

 • Televizija
 • Internet
 • Fiksna telefonija
 • Mobilna telefonija

Trojčki že od 20 € / mesec

Združite storitve in prihranite. Več informacij o tem najdete v našem zavihku AKCIJSKE PONUDBE.

Glejte najkvalitetnejši TV signal

S tehnologijo kabelskega prenosa prek DVB-C tehnologije še vedno zagotavljamo najboljši možen sprejem TV programov, saj dobavljeni signal dostavimo naročniku brez, da bi zmanjševali kvaliteto programa, kar nam omogoča tehnologija kabelskega prenosa.

 

Opozorilo in priporočilo

Spoštovane stranke obveščamo, da smo prejeli obvestilo, da se na območju občine Postojna in Pivka pojavljajo osebe, ki se predstavijo kot gradbeni delavci ali delavci kabelske televizije. Te osebe po vstopu v stanovanje stanovalce zamotijo in jim ukradejo denar, nakit ali drugo lastnino.

Priporočamo vam, da nepoznanih ljudi ne spuščate v stanovanja ali hiše. Naši tehniki se, pred prihodom, vedno najavijo s klicem tako, da ste lahko vedno prepričani, da k vam vstopa pooblaščena oseba.

PRAVILA ZA PREDSTAVITEV KANDIDATOV ZA LOKALNE VOLITVE 2018

Studio Proteus d.o.o v skladu z Zakonom o volilni in referendumski kampanji določa in objavlja obseg, pogoje in način za izrabo programskega časa za predstavitev kandidatov, političnih strank in list ter njihovih programov za lokalne volitve, ki bodo potekale 18. novembra 2018. Pravila veljajo za TV Studio Proteus.

Uredništvo bo volilno kampanjo pred lokalnimi volitvami spremljalo na neodvisen in nepristranski način. To se nanaša tako na vsebinski vidik kot tudi na način in obseg spremljanja kampanje ter drugih z volitvami povezanih novic.

Uredništvo bo morebitne zahtevke za popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev obravnavalo skladno z določili Zakona o medijih. Pri tem zainteresirano javnost izrecno opozarja, da bo objava popravka zavrnjena vsem, ki bi ta institut skušali zlorabiti za posredno politično kampanjo.

 

OGLAŠEVANJE

Studio Proteus d.o.o vabi vse zainteresirane k oglaševanju in sporočanju oglasnih vsebin. Za točnost in resničnost navedb v oglasu odgovarja naročnik oglasa.

 

CENIK OGLAŠEVANJA

Obveščamo vas, da v predvolilnem času na TV Studio Proteus ponujamo naslednji oglaševalski paket:

3 minutna predstavitev kandidatov:

Snemanje in montaža: 150 evrov +DDV.

Objava na videostraneh: 7 dnevni paket 150 evrov +DDV

                                                                       

PLAČILO:

100% avans. Vsa naročila bomo obravnavali enako. Naročnik mora dostaviti oglase na ustreznem nosilcu in skladno s tehničnimi normativi najmanj tri dni pred prvim predvajanjem. Naročila za predvolilno kampanjo so v predvolilnem obdobju poslovna skrivnost. Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 05 720 07 70 in na elektronskem naslovu info@studioproteus.si.

 

 

 

 

 

Dodatni programi v TV shemi

Radi bi vas obvestili, da smo poleg dodatnih programov PLANET TV HD, PLANET PLUS HD, PLANET 2 HD, ki smo jih uvrstili v sheme v oktobru, v prejšnjem tednu dodali tudi sledeče programe:

SK4,
SK5,
SK6,
N1,
GRAND 1
GRAND 2,
ORLANDO,
Pickaboo

Programi so dostopni na frekvenci 602MHz. TV sprejemniki oziroma digitalni sprejemniki, ki imajo vklopljeno samodejno posodabljanje programov, programe dodajajo sami, pri tistih sprejemnikih oz tv sprejemnikih, kjer ste avtomatično posodobitev izklopili, za ogled svetujemo samo posodobitev sheme v nastavitvah.

ekipa Studia Proteus

Združi in prihrani

Za nove naročnike in za obstoječe naročnike, ki nimate aktivne vezave, smo pripravili akcijske cene in popolnoma prenovili vse pakete storitev. Dodali smo tudi mobilno telefonijo. Odslej lahko združite storitve televizije, interneta, fiksne in mobilne telefonije na enem računu.

Obstoječe naročnike bi radi obvestili, da si lahko glede na izbrani paket znižajo porabo ob združitvi storitev v en račun oziroma s spremembo paketa, v kolikor imate naročnino še na stare pakete.

Primer:
Stare storitve: TV + internet osnovni (4mbps) = 42 € / mesec
Novi paket dvojček TV+internet (10Mbps) = 33 € / mesec, s popustom v akcijskem obdobju pa 20 € / mesec

Za več informacij se lahko obrnete na 05 720 07 70 ali na info@studioproteus.si

SREČNO!

Ohranjanje dediščine furmanstva ob cesarski cesti Dunaj-Trst s poudarkom na območju občine Postojna

Povzetek operacije:

Operacija »Ohranjanje dediščine furmanstva ob cesarski cesti Dunaj-Trst s poudarkom na območju sedanje občine Postojna« vključuje produkcijo dveh dokumentarnih filmov, ki bosta obravnavala furmanstvo in z njim povezane dejavnosti. Furmanstvo je bila ena od najpomembnejših dejavnosti, s katero so se ukvarjali prebivalci ob stari cesarski cesti Dunaj-Trst in je posledično prispevalo k razvoju drugih dejavnosti, kot so lesna industrija, gostinstvo idr.

Izvedba operacije bo omogočila dokumentiranje pomembne kulturne dediščine na območju regije in bo vključila vse tri ključne občine, tj. področje občine Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica. Dokumentiranje bo osnovano na obstoječih in dostopnih dokumentih ter pričanju še živečih prebivalcev.

Z operacijo bomo okrepili znanja s področja filmskega dokumentiranja kulturne dediščine,  z razvojem te dejavnosti pa bomo na območju postavili pogoje  za razvoj novih delovnih mest. V operaciji bomo povezali izkušnje in znanje starejših, ki bodo pričevalci dediščine furmanstva, z ustvarjalnostjo mladih, ki bodo njihovo pričevanje zabeležili, in na ta način vzpostavili svojstven medgeneracijski most. Operacija zagotavlja trajnost in dolgoročnost.

 

Cilji:

Dolgoročni cilj operacije je ozaveščanje  o dediščini furmanstva ob cesarski cesti Dunaj-Trst s poudarkom na območju sedanje občine Postojna in posledično ohranitev obstoječe kulturne dediščine tudi pri mlajših generacijah. Prvi operativni cilj operacije je produkcija dveh dokumentarnih filmov, ki bosta obravnavala furmanstvo. Drugi operativni cilj je ustvarjanje enega delovnega mesta: omogočili bomo zaposlitev eni osebi do 30 let starosti, ki bo zaposlitev obdržala tudi po zaključku operacije.

 

Pričakovani rezultati:

Z izvedbo operacije bodo doseženi naslednji rezultati: izdelali bomo dva dokumentarna filma, ki bosta ozaveščala o dediščini furmanstva ob cesarski cesti Dunaj-Trst s poudarkom na območju sedanje občine Postojna. Že do zaključka projekta bomo s projekcijo filmov dosegli najmanj 2.000 prebivalcev v Postojni, Pivki in Ilirski Bistrici, s promocijo projekta v medijih pa bistveno več. V operaciji bomo ustvarili novo delovno mesto.

»Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje«; https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_sl, Program razvoja podeželja (PRP): https://www.program-podezelja.si/sl/  in LAS: http://www.razvoj-podezelja.si

 

 

 

 

 

Novi programi v TV shemi – Planet 2 in Planet PLUS

Spoštovani,

Sporočamo vam, da smo z oktobrom v naše sheme uvrstili dva nova HD programa, in sicer PLANET TV 2 in PLANET TV PLUS. Nahajata se na frekvencah 450kHz in 562kHz. V kolikor je vaš TV sprejemnik nastavljen na samodejno posodabljanje, bo programa samodejno uvrstil na seznam novih programov, v kolikor temu ni tako, bo potrebno preskenirati programsko področje ročno.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@studioproteus.si ali na 05 720 07 70

Akcijska ponudba: Premium – Spomladanska ponudba Studia Proteus

Bodite premium. Surfajte z verjetno najboljšo internetno povezavo, glejte najboljše TV programe v originalni studijski kvaliteti, neomejeno telefonirajte z mobilnim telefonom in uživajte življenje.

Naši paketi vsebujejo eno ali več storitev, in sicer:

 • Televizija
 • Internet
 • Fiksna telefonija
 • Mobilna telefonija

Od 20 € / mesec za storitve interneta in televizije, četverček že od 35 € / mesec

V akcijskem obdobju lahko združite storitve televizije in interneta in zanje plačujete že od 20 € / mesec, vse štiri storitve pa že od neverjetnih 35 € / mesec.

Še vedno z najkvalitetnejšim signalom

S tehnologijo kabelskega prenosa prek DVB-C tehnologije še vedno zagotavljamo najboljši možen sprejem TV programov, saj dobavljeni signal dostavimo naročniku brez, da bi zmanjševali kvaliteto programa, kar nam omogoča tehnologija kabelskega prenosa.

Nakup TV sprejemnikov, tablic, prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov na obroke

Ker želimo biti vaš najboljši partner, smo samo za vas pripravili pestro ponudbo TV sprejemnikov, tablic in prenosnih računalnikov in mobilnih telefonov, ki jih lahko kot naše stranke kupite tudi na ugodnih 24 mesečnih obrokov, brez obresti.

 

 

 • Mesečna naročnina s popustom velja za prvih 6 mesecev. Dodatni programski paketi se obračunajo ločeno, ravno tako porabljene
  minute izven vključenih enot. Akcija velja od 1.4.2019 do 1.9.2019. Akcijske cene veljajo za nove naročnike in naročnike, ki
  ponovno sklenejo pogodbo in ob sklenitvi nimajo aktivne vezave za katero koli naročniško razmerje Studia Proteus
12